Si të krijoj një llogari në Paf.al?

Krijimi i një llogarie është hapi i parë për të përdorur Paf.al dhe për të bërë blerje online. Të krijosh një llogari është shumë e thjeshtë, mjafton te klikoni tek “Identifikohu” në krye të faqes djathtas dhe më pas te “Krijo një llogari” vendosni një adresë emaili dhe klikoni “Krijo një llogari”. Më pas plotësoni të dhënat tuaja te sakta në çdo fushë dhe klikoni “Regjistrohu”

 

Çfarë të bej nëse kam harruar fjalëkalimin?
Hyr te “Identifikohu” dhe klikoni “keni harruar fjalëkalimin?”, vendosni emilin tuaj te saktë dhe klikoni “rimer fjalëkalimin”. Automatikisht në adresën tuaj të emailit ju ka ardhur Fjalëkalimi I ri, ndiqni hapat e emailit për të pasur sërish akses në llogarinë tuaj në Paf.al

 

Si mund të informoheni mbi ofertat e fundit të Paf.al?

Ju mund të informoheni mbi ofertat tona nëpërmjetë emaile me të cilën keni krijuar llogarinë në Paf.al. Kur regjistoheni për herë të parë dhe plotësoni të dhënat tuaja, duhet të zgjidhni “Abonohu ne buletinin informativ!” Nëse keni një llogari dhe nuk merrni njoftime atëhere duhet të shkoni te “Llogaria ime” , klikoni “Informacionet e mia personale” dhe zgjidhni dy opsionet tona 1: Abonohu ne buletinin informativ! 2: Merr ofertat speciale nga partneret tane! Më pas kliko “Ruaj”, për të ruajtur ndryshimet në llogarinë tuaj.

 

Si mund të paguaj për të blerë në Paf.al?

Ne ofrojmë mënyrën më të thjeshtë për ju PAGUAJ CASH.A mund ta anulloj një porosi?

Ju mund ta anulloni një porosi nëse nuk e dëshironi atë duke telefonuar në numrin tonë

+355 69 922 2220