Rreth nesh

Paf.al

Paf.al është një shërbim ku çdo product që ju dëshironi, ju dorëzohet aty ku ju ndodheni. Në një botë me ritëm të lartë ku puna, shkolla apo impenjimet e tjera zënë një pjesë të madhe të kohës tuaj, ne jemi  pika juaj e referencës për t’ju thjeshtuar nevojat e përditshme. Vetëm me disa click të thjeshta, ose nëpërmjet aplikacionit tonë, ju mund të bëni porosinë tuaj dhe do ju vijë kudo që ndodheni brenda Tiranës.

Mijëra produkte të ndryshme, që nga ato ushqimore e deri te produktet e higjienës për ju dhe shtëpinë tuaj kudo që ndodheni në më pak se 30 minuta.